برای نخستینبار در ایران: غرفه انجمن علمی زبان و ادبیات ترکی در دانشگاه تبریز برپا شد
گون آیدین: در اقدامی فرهنگی و ارزشمند، برای نخستینبار در ایران، دانشجویان رشته زبان و ادبیات ترکی دانشگاه تبریز، همزمان با هجدهمین جشنواره بینالمللی حرکت (بخش دروندانشگاهی)، غرفهای مشترک با زبان و ادبیات انگلیسی برای معرفی این رشته نوپا برپا کردند.

به گزارش گون آیدین، این غرفه، مجموعهای غنی از کتابهای تاریخی، ادبی، شعر و داستان به زبان ترکی را به نمایش گذاشت؛ آثاری که عمدتاً به همّت دانشجویان و اساتید همین رشته تألیف و منتشر شدهاند. علاوه بر آن، بروشورهای علمی–آموزشی درباره اهمیت زبان مادری از منظر روانشناسی، علوم تربیتی و علوم شناختی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.
یکی از جلوههای چشمگیر این غرفه، نمایش پوششهای اصیل زنانه و مردانه آذربایجانی بود که بازتابی زیبا از فرهنگ و هویت تاریخی این منطقه را به تصویر کشید. همچنین برگزاری مسابقاتی متنوع همراه با اهدای کتابهای شعر و دستور زبان، شور و نشاط خاصی به فضای غرفه بخشید.
سجاد صبوری، دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات ترکی در این خصوص گفت:
«این اولینبار بود که با تلاش شبانهروزی دانشجویان، انجمن علمی زبان و ادبیات ترکی در جشنواره حرکت حضور پیدا کرد. میتوان گفت این تازه آغاز راه است و مسیر طولانیتری در پیش داریم. با اینکه برای اولینبار در چنین رویدادی شرکت میکردیم، اما غرفه ما با استقبال گسترده و بیسابقهای مواجه شد؛ این نشانهای از عشق دانشجویان به فرهنگ اصیل آذربایجان و زبان و ادبیات ترکی هستش.»
او در ادامه افزود:
«از تمامی دانشجویان علاقهمند و مسئولان محترم برگزارکننده که همکاری ارزشمندی با غرفه ما داشتند صمیمانه سپاسگزارم. امیدوارم نسل بعدی دانشجویان این رشته، انجمن علمی زبان و ادبیات ترکی را با انرژی و تعهد زنده نگه دارند و این مسیر تازه آغازشده را رها نکنند.»
غرفه زبان و ادبیات ترکی به مدت ۴روز در ساختمان مرکزی دانشگاه تبریز دایر بود و به یکی از نقاط پرمخاطب جشنواره امسال تبدیل شد.