فناوری 1403/09/26 13:48:09 | کد خبر: 8452

بهترین روش برای پرداخت قبض تلفن کدام است؟

گون آیدین: بدون تردید آسان ترین شیوه پرداخت روشی است که کاربر بتواند بدون نیاز به قبض کاغذی بدهی خود را در کوتاه‌ترین زمان بدون نیاز به مراجعه حضوری و صرف وقت خود پرداخت کند.

گون آیدین،مدتهاست که با روش‌های پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانک‌­ها صرف کنند بلکه هر ساعت از شبانه‌روز، در منزل، یا در محل کار و هر مکان دیگر حتی خارج از محل سکونت خود که هستند می‌توانند قبض تلفن­ همراه یا ثابت خود را خود را پرداخت کرده و دیگر نگران تاخیر و دیرکرد در پرداخت آن نباشند.

یکی از روش‌های پرداخت قبض تلفن ثابتمراجعه به سایت مخابرات یعنی www.tci.irاست. در این روش لازم بوده کاربر جهت پرداخت قبض تلفن از طریق سایت مخابرات وارد آدرس اینترنتی www.tci.ir شود و در منوی اصلی سایت، گزینه “تلفن ثابت” را انتخاب کند و سپس برروی گزینه پرداخت قبض کلیک کند.

در صفحه باز شده گزینه قبض پایان دوره و قبض به روز تلفن ثابت را مشاهده می‌ شود. بعد از انتخاب گزینه مورد نظر، شماره تلفن ثابت را وارد تا مبلغ قبض تلفن ثابت نمایش داده شود. در این مرحله کاربر می تواند جهت پرداخت قبض تلفن ثابت بر روی گزینه پرداخت کلیک کند.

روش دیگری که امکان پرداخت قبض تلفن ثابت را برای مشترک فراهم می‌کند، از طریق شمارهگیری ۱۸۱۸ یا ۲۰۰۰است. در این مرحله نیاز است کاربر با ورود شماره تلفن ثابت خود می تواند از قبض تلفن ثابت استعلام بگیرد و در صورت داشتن رمز دوم قبض تلفن ثابت خود را پرداخت کند.

در کنار روش های گفته شده برای تلفن ثابت، طی سها اپراتورهای ارتباطی نیز از روش های گوناگونی را برای پرداخت قبض تلفن همراه اعلام کرده اند. به طور مثال مشترکان اپراتور اول تلفن همراه(همراه اول) برای پرداخت قبض خود می توانند به پرتال این اپراتور مراجعه کنند و سپس منوی محصولات و خدمات را انتخاب کنند.

در مرحله بعد برروی گزینه‌ی سرویس‌ها کلیک کرده و گزینه‌ی رویت صورتحساب را انتخاب شود. در صفحه‌ی بازشده، شماره تلفن همراه و کدپستی آدرس خود را وارد و سپس پایان‌دوره یا میان‌دوره صورتحساب خود را انتخاب کرده و کلید تایید را کلیک شود. در صفحه‌ی بازشده ضمن رویت صورتحساب، امکان پرداخت آن از طریق یکی از درگاه بانک‌های درج‌شده در سایت وجود دارد.

برای پرداخت قبض از طریق اینترنت لازم است مشترکبه آدرس بانک مورد نظر در اینترنت مراجعه و به قسمت بانکداری الکترونیک برود؛ در قسمت پرداخت الکترونیک، پرداخت قبوض و سپس قبض مورد نظر را انتخاب شود. در این مرحله نیز کاربر باید فرم پرداخت قبض را بر اساس قبض‌ تکمیل و سپس تایید کند و سپس بانک مورد نظر به نمایندگی از شما مبلغ قبض را پرداخت می­‌کند.

پرداخت از طریق سامانه اطلاع‌رسانی۹۹۹۰:در این روش لازم است کاربر با مرکز اطلاع‌رسانی ۹۹۹۰ تماس بگیرید، بعد شماره تلفن­ همراه مورد نظر خود را وارد و با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی، ‌ قبض خود را پرداخت کند. مزیت این روش نسبت به سایر روش‌ها این است که پرداخت همان لحظه اعمال می‌شود و مشترکینی که تلفن­ همراهشان بعلت عدم پرداخت صورتحساب قطع شده، درصورت پرداخت و وصول مبلغ به حساب همراه اول، بدون مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی ارتباطشانوصل می­‌شود.

پرداخت از طریق کد دستوری*۱#و یا شماره‌گیری تلفن گویای*۱۰۰:در این روش لازم است از طریق گوشی موبایل خود کد دستوری*۱#را شماره‌گیری کنید، وارد منوی قبض شوید و نوع قبض (میان‌دوره/ پایان‌دوره) را انتخاب کنید. شماره خود یا دیگران را جهت پرداخت قبض وارد کنید و پس از ورود شماره کارت بانکی و رمز دوم قبض شما پرداخت می‌شود. در روش تلفن گویا نیز از طریق گوشی موبایل تلفن گویای *۱۰۰ را به صورت رایگان شماره‌گیری کنید و پس از تایید شماره موبایل، شماره کارت بانکی و رمز دوم، قبض شما پرداخت می‌شود.

همچنین مشترکان دائمی اپراتور دوم تلفن همراه هم با استفاده از روش‌های متنوع پرداخت، می‌توانند بدون محدودیت زمانی و مکانی قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند.

پرداخت آنلاین به این صورت است که کاربران با استفاده از اینترنت و کارت‌های عضو شبکه شتاب، می‌توانند صورت‌حساب خط دائمی خود را پرداخت کنند؛ البته به گفته‌ی این اپراتور، در این روش هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از حساب آن‌ها کسر نخواهد شد.

پرداخت با استفاده از کد دستوری:با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم آن و شماره‌گیری*۷*۱#می‌توانید قبض سیم‌کارت دائمی خود را پرداخت کنید.

منبع: ایسنا

avatar
سلام

پایگاه خبری گون آیدین

مشاهده اخبار